fbpx

BRUNCH

Varje söndag dukar vi fram en all you can eat-brunch där det finaste från Italien möter allt vi älskar från det amerikanska köket. Färsk frukt med mozzarella, eller klassiska  amerikanska pannkakor toppade med bacon? Det fina med buffé är att du inte behöver välja. Så glid ner på Avenyn för en av de absolut bästa bruncherna i Göteborg.

BRUNCH I GÖTEBORG

Letar du efter en riktigt bra brunchrestaurang i Göteborg har du kommit rätt!

Oavsett om du vill samla ihop kompisgänget för ett grymt söndagshäng, överraska din hungriga käresta eller råda bota på en blöt helkväll, är en amerikansk brunch ett vinnande koncept. Vår brunch på Avenyn är proppfylld med amerikanska och italienska rätter såsom, miniburgare, sweet potato fries, chicken wings, ribs, pizzor, club sandwich, fried mac n cheese och mycket mer. Så om du vill ha en skön sovmorgon och en avslappnad söndag så löser vi det.

Och förresten, vi har specialpriser för dina barn. Italiensk-amerikansk Brunch hos Joe Farellis på Avenyn i Göteborg, är med andra ord en perfekt söndagsutflykt för familj, vänner och hungriga.

Vuxen 295:-
Barn 149:-

Vår amerikanska brunch i Göteborg serveras från kl 11.30 och håller på tills du är proppmätt eller fram tills klockan slår 15.00, whichever comes first. Boka bord direkt, eller droppa in. Vi ses på Avenyn i Göteborg!

“I love me some brunch. It’s like a birthday breakfast. And the best part; I get to celebrate it every week.”
– Joe