fbpx
erik-joe-hemsida

Möt vår nya Restaurangchef Erik Nordin!

Tjenare Erik!  Hur kommer det sig att du har Avenyns bästa handslag?

Haha, tack för den! Jag tycker det är viktigt med ett personligt bemötande – att varje person jag träffar ska känna sig speciell och välkommen.

Du är vår nya restaurangchef på Joe Farellis. Vad är din känsla av Joe Farellis så här långt?

Ja grymt kul!! Jag har fått lära känna ett härligt team av kollegor. Flera av dem har jobbat här i många år och levererar alltid på högsta nivån med både mat och service. Så allt känns väldigt bra!
För mig är Joe Farelli’s ett klassiskt 30-40-talsställe i New York. En härlig story från Little Italy med riktigt god mat.

 

Vad har du gjort innan du började på Joe Farelli’s?

Jag har varit i branschen i 15 år och på alla tänkbara positioner. I NRG-koncernen har jag varit i cirka 3,5 år.
Senast från en ledande position på Hard Rock Cafe.

 

Vad fick dig att det här jobbet?

En ny spännande utmaning på en anrik Avenykrog. Det är inte många krogar på Avenyn som har 20 år på nacken och fortfarande har samma ägare.

 

Vad tar du med dig till Joe Farellis?

– Självklart min kunskap och erfarenhet från mina tidigare arbetsplatser. Men jag har även tagit in ett par rutinerade gamla kollegor i Vincent och Jonatan. De är två grabbar som är väldigt allround, fulla med energi, professionalism och nya idéer.

 

Vad är det för feeling ni vill skapa och att man ska känna på restaurangen?

Joe Farelli’s ska alltid kunna vara ett alternativ. Vi är ett avslappnat ställe på Avenyn som du kan käka en god middag på, hänga i baren eller hasa dig ner till efter en blöt lördagskväll för en grym amerikansk brunch.

 

Vad är dina tankar för 2019?

Det kommer blir ett spännande år! Vi kommer att bredda vårt utbud av veganska och vegetariska alternativ. Just nu testar vi en ny vegansk Pizza och Burgare. Sen har vi ju veckans vegetariska till lunch med. Vi kommer även utveckla ett par gamla klassiker under året. Bl.a. Pappa Giuseppes Bricka & Mamma Donates Bricka. Vi kommer även toppa brunchen med ett par alternativ till.

 

Vilken är din personliga favorit på menyn?

Oj, svåraste frågan.. Men det får bli California-Pizzan! Den har vart med sen starten och är fantastiskt god!